Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Meno Solbergovho spolujazdca sa zrejme dozvieme v pondelok

Saturday, 26. 06. 2010 - 00:53, Katarína Ďurecová   

Meno Solbergovho spolujazdca sa zrejme dozvieme v pondelok

Petter Solberg oznámil, že meno jeho nového spolujazdca bude známe najneskôr v pondelok. Na jeho zozname že vraj už figurujú iba traja kandidáti, medzi ktorými sa rozhodne a to akousi formou rozstrelu. Solberg totiž chce s každým z nich jazdiť určitý čas a zistiť ako jednajú pod tlakom a na základe toho sa rozhodnúť.

„Pravdepodobne by nebolo fér hovoriť o tom, ktorí spolujazdci sú to, pokiaľ výsledok nie je jasný, ale toto je môj plán. Je tu zopár ľudí, ktorí by mohli byť mojimi spolujazdcami, ale bude veľmi ťažké učiniť správne rozhodnutie", okomentoval svoj plán na výber toho najvhodnejšieho spolujazdca Petter Solberg.

Vladislav Maschl;img-0956.jpg

Ako už bolo povedané, dôležitým faktorom je váha spolujazdca, pretože Phil Mills bol jedným z najťažších spolujazdcov, čo bola značná nevýhoda a zrejme aj najhlavnejší dôvod, prečo Solberg oslovil ľahkého Giovanniho Bernacchiniho, ktorý ale jeho ponuku odmietol a radšej zostal zo svojím súčasným jazdcom Nasserom Al-Attiyahom. Solberg sa že vraj taktiež zaoberal možnosťou angažovať podobne ľahkého Daniela Barritta, súčasného spolujazdca Tohsiho Araia. „Váha je dôležitá, ale taktiež to musí byť niekto, kto má príjemný hlas a dobrý spôsob čítania rozpisu. Jedna vec je istá: nahradiť Phila bude veľmi ťažké. Ktokoľvek prevezme jeho miesto bude mať veľmi ťažké sa mu vyrovnať", vraví o budúcom spolujazdcovi Petter Solberg.

Vladislav Maschl;img-2794.jpg

Solberg nechcel rozoberať, či nový spolujazdec ovplyvní jeho výkon na tratiach: „Vážne netuším. Je to jedna z tých vecí, ktoré zistíte až po tom, keď sa stanú."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri