Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Novým copilotom Pettera Solberga je Chris Patterson

Tuesday, 29. 06. 2010 - 19:35, T. Szabosi   

Novým copilotom Pettera Solberga je Chris Patterson

Po výbere z 3 kandidátov bolo včera oznámené že Chris Patterson sa stal novým copilotom Pettera Solberga. Chris bol predtým navigoval jazdcov Nasser Al-Attiyah a Kris Meek.

Petter Solberg: "Som veľmi šťastný, že Chris sa stal mojim novým copilotom, myslím si že spolupráca bude fungovať. Včera sme absolvovali ťažkú skúšku a Chris bol celú dobu perfektný. Má dlhoročné skúsenosti, to bolo pre mňa veľmi dôležité. Viem, že v Bulharsku to nebude jednoduché, ale sme pripravení pobiť sa o prvé priečky. "

chrispattersonpswrt-1.jpg

Chris Patterson: "Bude pre mňa ťažké aby som sa vyrovnal copilotovi, ako je Phil Mills, ale keď som včera po teste dostal ponuku od Pettera, vedel som, že do toho idem. Bol som copilot 12 rokov, a dúfam že mi moje skúsenosti pomôžu pri ďalšej rally, ktorá štartuje už za niekoľko dní. Som pripravený na 110%! "

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri