Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

McLaren ide do Rakúska pre ďalšie body

Wednesday, 05. 07. 2017 - 09:45, Ľuboš Kašický   

McLaren ide do Rakúska pre ďalšie body

Honda pripravila pre Alonsa i Vandoorna novú špecifikáciu motora pre nadchádzajúcu GP Rakúska. McLaren sa chce stabilizovať v strede štartového poľa.


Už počas piatkových voľných tréningov na predošlú veľkú ceny v Azerbajdžane testoval Mclaren nové motory Honda špecifikácie 3, no do pretekov ešte nasadili staršiu verziu a Alonso prvýkrát v sezóne doviezol pre McLaren - Honda body.

mcl03-2.jpg

„Výsledok z Baku nás povzbudil. V centrále sme pokračovali s prácou na novej pohonnej jednotke a teraz už máme dosť informácií, aby sme mohli jednotku nasadiť počas nasledujúceho víkendu v Rakúsku," tvrdí šéf Hondy F1, Yusuke Hasegawa.

mclaren01.jpg

Novú pohonné jednotku na RedBullRingu dostanú obaja pretekári tímu McLaren. „Prichádzame s radom vylepšení nielen na aute, ale aj s novou špecifikáciou motora. Veríme, že nám to pomôže zaradiť sa do stredu štartového poľa a urobiť tak ďalší výkonnostný krok dopredu," verí šéf tímu Eric Boullier.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri