Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Maťo Homola, že by veľké prekvapenie AUTOslide-u?

Saturday, 03. 12. 2011 - 21:14, Public relations   

Maťo Homola, že by veľké prekvapenie AUTOslide-u?

Na autokrosovej trati v Oslanoch sa cez víkend objavil Matej Homola. A nebol sa tam len tak pozrieť, ale vyskúšal si autokrosový špeciál, s ktorým túto sezónu jazdil známy moderátor Alex Štefuca, tiež v minulosti práve spolujazdec Maťovho otca Jara Homolu v rallye.

m-homola-corolla-1000x747.jpg

Absolvoval cca 20 kôl a podľa všetkého, pocity zo 400 koňového autokrosového špeciálu boli nad očakávanie dobré a tak sa rozhodol, že za volant Toyoty Corolly sa vráti aj v nedeľu. Že by sa rysovalo nejaké veľké prekvapenie na štarte tohtoročného AUTOslide-u? Možno v teame generálneho sponzora AUTOslide 2012 Homola spol. s r. o.- servisná technika.

Marián Bazala;castrol-451.jpg

Zhodou okolností menovca M. Homolu sa možno práve rysuje prekvapenie pre fanúšikov AUTOslide-u 2012. Určite už v nasledujúcich hodinách sa dozvieme viacej, nakoľko sa zapĺňajú posledné mená v štartovných listinách podujatia AUTOslide. Čo máte možnosť vidieť na www.autoslide.sk. Určite, ale štart novopečeného majstra Slovenska na okruhoch a majstra FIA Zóny strednej Európy by riadne okorenilo súboje v divízii 4x4 a bol by aj pre M. Homolu v jeho začínajúcej kariére zaujímavou skúsenosťou. Tak nechajme sa prekvapiť...

Vstupenky na podujatie AUTOslide na dosah: TU



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri