Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Matějovský s Hybáčkom k titulu zase o krok bližšie

Wednesday, 29. 09. 2010 - 07:58, T. Szabosi   

Matějovský s Hybáčkom k titulu zase o krok bližšie

Už druhé miesto v kvalifikácii na Jesennú Cenu Brna naznačilo, že preteky pre posádku tímu SEAT SPORT Slovakia v zložení Michal Matejovský a Vlado Hybáček, by mohli byť úspešné. Aj po štarte si Vlado Hybáček bezpečne udržiaval druhé miesto za posádkou Pláteník-Kouřil a vybudoval si aj bezpečný odstup od tretieho v poradí, ale po necelej hodine vyšiel na trať Safety Car a bolo po náskoku. Po necelých 90 minútach odovzdával auto Vlado na druhej pozícii. Striedanie aj v ostatných tímoch mierne zamiešalo poradie. Po drobných problémoch pri výmene pneumatík sa dostal Michal na trať na druhej pozícii ale už za Mira Horňáka, jazdiaceho na Renaulte Clio. Michal to však na vlhkej trati nevzdal, potvrdil svoju rýchlosť a dobrú pripravenosť Leonu a po niekoľkých kolách sa dostal pred Mira na prvú pozíciu a tú si udržal až do cieľa.

 Tibor Szabosi;co8c6031asf.jpg

"Přesto, že se počáteční mrholení postupně měnilo v drobný, ale vytrvalý déšť se mi zdálo, že to nebylo na mokré gumy a tak jsem si řekl, že nebudu ještě zajíždět do boxu, protože i auto a gumy byly v suprové kondici a mě se zdálo, že na vlhké vozovce vůbec problémy nejsou. Pokračoval jsem tedy dál bez výměny obutí a určitě se to vyplatilo. Byl jsem hodně rychlý a nakonec jsem dostal i na první místo." povedal v cieli Michal.

Tibor Szabosi;co8c6108asf.jpg

Sme radi, že sa nám podarilo vyhrať a ukázať, že máme na to byť pravidelne medzi najrýchlejšími. Nakoniec 13. miesto v absolútnom poradí medzi kvalitnou konkurenciou hovorí za všetko.

Tibor Szabosi;co8c6554asf.jpg

V rámci Majstrovstiev ČR sa situácia vyvinula tak, že stále máme reálnu šancu vyhrať. O tom, ako to celé dopadne sa rozhodne až v posledných pretekoch sezóny na Brnenskom Epilogu 23.10.2010. Našu dvojicu po troch hodinách doplní výborný motocyklový pretekár Karel Abrahám a Patrik Nemec, úspešný jazdec Octavia Cupu.

Tibor Szabosi;t2c9126asf.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri