Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

SÚDST SUZUKI-Racing team na Ostrej Lúke

Thursday, 07. 10. 2010 - 12:00, Tereza Talajová   

SÚDST SUZUKI-Racing team na Ostrej Lúke

Po dlhej prestávke sme opäť sadli do áut a vybrali sa do Zvolena na Ostrú lúku. Po príchode nás čakalo „pekné" prekvapenie. Celé depo bolo pod vodou a stánky nebolo kde rozložiť. Keďže pršalo až do piatkového obeda, voda bola nad členky. V piatok po obede sa vyčasilo a čakal nás krásny, teplý víkend.

Tibor Szabosi;yt2c9835-1.jpg
 
V sobotu ráno sa na štart postavilo 37 pretekárov. Mariánovi sa v tréningoch výborne darilo, no hneď v prvej ostrej jazde mal hodiny a po náraze zadnou časťou do zvodidiel stratil 16 sekúnd na svojho súpera Jara Homolu. Po prvej jazde bol teda na nezvyklom, 34. mieste. V druhej jazde sme časom 1:30,591 skončili na celkovom ôsmom mieste, no stačilo to iba na posun na 22. miesto. Po pretekoch Mariána chytila horúčka a štart v nedeľu bol ohrozený. „Bolo mi strašne zle, myslel som si, že keď sa vyspím ráno bude všetko OK ale nebolo tak, bolo to ešte horšie. Najprv som chcel preteky úplne zrušiť no podal som žiadosť o neštartovaní v tréningových jazdách. Doobeda som sa dal celkom dokopy a ostrých jázd som sa už zúčastnil. Prvú jazdu som zvládol za 1:31,575, nebolo to nič extra ale s ohľadom na môj zdravotný stav som bol spokojný. Druhú jazdu som stiahol na 1:30,050 a nakoniec som skončil na 11. mieste absolútne s časom 3:01,625."

Týmto pretekom som svoje pôsobenie v PAV na sezónu 2010 ukončil, keďže zo zdravotných dôvodov sa ďalších pretekoch v Poľsku nezúčastním.

 Tibor Szabosi;co8c5128-2.jpg

Touto cestou by som sa chcel poďakovať svojej rodine, mechanikom a známym, ktorí ma chodili podporovať a v neposlednom rade sponzorom: SÚDST, Hansa, Castrol, Autostop skalka, Auto-color Slovakia, Tyché, RRR Power, A-Auto, Peterson Technik, Mintal interiér, Northland.

Výsledky:

sobota:
3. miesto v triede E1 do 1600 cm3
13. miesto v skupine E1
22. miesto v absolútnom poradí (36 jazdcov)

nedeľa:
2. miesto v triede E1 do 1600 cm3
5. miesto v skupine E1
11. miesto v absolútnom poradí (38 jazdcov)



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri