Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Massa: Nula na konte bolí, je však čas otočiť list

Friday, 30. 03. 2012 - 14:13, Eva Rihová   

Massa: Nula na konte bolí, je však čas otočiť list

Brazílčan Felipe Massa po dvoch viac ako slabých výkonoch v monoposte Ferrari ostáva aj naďalej odhodlaný hodiť neslávny začiatok sezóny 2012 za hlavu a začať skutočne bojovať.

Austrália, 16.miesto v kvalifikácii, odstúpenie zo samotných pretekov po incidente s krajanom Brunom Sennom. Veľká cena Malajzie, 15.miesto v cieli so stratou takmer jedného kola na víťaza, paradoxne na tímového kolegu Fernanda Alonsa. Kde je chyba?

13987.jpg

"Stretol som sa s mojím inžinierom Robom Smedleym a takisto som strávil veľa času s Patom Fryom rozoberaním každého momentu, ktorý sa udial, pretože to je jediný spôsob ako môžme porozumieť dôvodom, ktoré stoja za dvoma nevydarenými víkendami, vyjadril sa Massa na oficiálnej stránke Scuderie Ferrari, " Som sklamaný, to sa nedá poprieť, nezískať ani bod v dvoch pretekoch bolí, ale teraz je čas obrátitť list. Nie je to prvý krát, čo som musel prejsť podobne ťažkými chvíľami a viem dobre, že veci sa môžu zmeniť veľmi rýchlo. Teraz je ten čas, aby som spravil moje maximum, pretože chcem, aby sa toto negatívne obdobie skončilo."

13824.jpg

Ferrari potvrdilo, že ich monopost F2012 je ďaleko za tým, čo sa dá nazvať konkurencieschopné, aj napriek neuveriteľnému víťazstvu Fernanda Alonsa v Malajzii. Tímová dvojka Massa sa chce sústrediť na zlepšovanie auta a zvýšiť svoje šance v ďalších dvoch pretekoch, kým sa tím premiestni späť do Európy.

13957.jpg

"Pat so mnou prebehol detaily ohľadne vývojového programu auta a myslím, že môže prísť k zlepšeniu už v Šanghaji, pokračuje," Tak ako Šanghaj aj okruh Sakhir (Bahrajn) sú moje obľúbené trate. Budeme sa tu opäť snažiť nastaviť auto čo možno najlepšie ako sa bude dať a zabojovať, tak ako to ukázal Fernando v Sepangu."

13928.jpg

30-ročný Brazílčan predtým ako ho čakajú ďalšie stretnutia s inžiniermi v Maranelle, kde zároveň strávi čas aj na simulátore, zamieri domov za rodinou do Monaka." Okolo seba cítim veľmi veľa dôvery, tím je skutočne zjednotený a všetci ma podporujú, čo je naozaj dôležité. Tak a teraz to chcem premietnuť do výsledkov, aby som im všetkým túto podporu splatil. Chcel by som vrátiť veci do normálu, do situácie, v ktorej môžem ukázať môj talent a v tíme vedia, že som toho schopný." uzatvára Massa.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri