Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči tretí v Majstrovstvách sveta juniorov v rally JWRC 2014

Monday, 17. 11. 2014 - 20:45, Jozef Pisch   

Martin Koči tretí v Majstrovstvách sveta juniorov v rally JWRC 2014

Martin Koči sa ako prvý Slovák postaví na stupne víťazov Majstrovstiev sveta organizovaných svetovou automobilovou federáciou FIA. Vďaka dnešnému druhému miestu juniorského hodnotenia Rally Wales - posledných pretekov tohtoročného svetového šampionátu v rally - patrí posádke košického týmu Styllex motorsport bronzová priečka Majstrovstiev sveta juniorov v rally - JWRC 2014.

Martin Koči s Lukášom Kostkom položili základ úspechu na jednej z najnáročnejších rally sveta vynikajúcim výkonom vo včerajšej etape, kde boli z ôsmych meraných úsekov päť krát najrýchlejší. Výsledok je o to cennejší, že pre dvadsaťjedenročného Košičana to bol premiérový štart na legendárnej britskej rally vyznačujúcej sa sústavnými zmenami zablateného povrchu trate.

Copyright manufacturer;01-ambiance-2014wrcwales.jpg

Druhé miesto v Británii posunulo Martina s Lukášom späť na pódium tohtoročného juniorského šampionátu v rally, čím sa podarilo naplniť odvážny cieľ týmu Styllex pre sezónu 2014. Juniorským majstrom sveta v rally sa stal Francúz Lefébvre pred Britom Fisherom a bronzovým Martinom Kočim. Všetci na identických - pre šampionát predpísaných - automobiloch Citroen DS3 R3T, ktorý pre náš tým pripravujú v dielňach Gekon Racing-u.

Copyright manufacturer;04-koci-jwrcfrance-2.jpg

Peter Koči, Styllex motorsport team principal: „Nakoniec sa podarilo splniť odvážny cieľ zo začiatku sezóny - skončiť s pódiovým umiestnením. Myslím, že vzhľadom na profesionálny prístup Martina, Lukáša, Gekon Racing-u a celého týmu, je dosiahnutý výsledok ozaj zaslúžený."

Chester 16.11.2014
Kontakt pre médiá:
Peter Sisák, PR manažér
sisak@styllex.com
Tel.: +421 908 777 101



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri