Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči testoval Citroën DS3 R3T

Thursday, 30. 01. 2014 - 21:46, Public relations   

Martin Koči testoval Citroën DS3 R3T

Martin Koči so spolujazdcom Lukášom Kostkom z košického rally tímu Styllex motorsport sa zúčastnia kompletného seriálu Majstrovstiev sveta rally juniorov 2014 s automobilom Citroën DS3 R3T. Svetová automobilová federácia posunula juniorský šampionát minimálne na dva roky do vyššej ligy, keď mladým talentom predpísala automobil špecifikácie R3, konkrétne Citroën DS3 R3T.

foto008.jpg

Novú zbraň si Martin s Lukášom po prvý krát vyskúšali - a ako sa z reakcií zdá - i užili na známom testovacom úseku pri Českom Krumlove. Pre JWRC predpísaný Citroën DS3 R3T pripravil tím Gekon Racing, výhradný zástupca Citroën Racing a oficiálny distribútor špeciálov francúzskej značky pre Českú republiku. Martin netajil nadšenie z auta i spokojnosť so spoluprácou s novým partnerom: „Musím povedať, že ma Citroën DS3 R3T oslovil viac ako som čakal, je to perfektne vymyslené a funkčné auto. Rozhodne sa hodne líši od aut v ktorých som sedel doteraz. Dúfam že si rýchlo zvyknem, už na teste som mal super pocit. So spoluprácou s týmom Gekon Racing som maximálne spokojný. " Osobitne zaujala hydraulická prevodovka a dynamický turbomotor.

foto011.jpg

Začiatkom februára sa v rámci prípravy na novú sezónu Martin Koči a Lukáš Kostka s Citroënom DS3 R3T zúčastnia Rally Sweden, ktorá je súčasťou Majstrovstiev sveta rally WRC.

Styllex Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri