Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči u Johna Hauglanda

Tuesday, 04. 02. 2014 - 19:55, Public relations   

Martin Koči u Johna Hauglanda

Týždeň pred prvým štartom s automobilom Citroën DS3 R3T sa Martin Koči zúčastnil tréningu v známej zimnej rally škole legendárneho Johna Hauglanda. Hlavná pozornosť bola venovaná technike jazdy na zamrznutom povrchu a jazde s pneumatikami s hrotmi.

page43-1007-full-1.jpg

Martin v prvej časti absolvoval takmer 120 km na zamrznutom povrchu jazera. Druhú časť tréningu tvorilo viacero prejazdov 9 kilometrov dlhej typicky škandinávskej rýchlostnej skúšky. Skúsený Nór neskrýval prekvapenie i spokojnosť s výkonom talentovaného Košičana, ktorý tiež netajil radosť : " Veľmi som si to užil, ale hlavne som sa veľa nového naučil. Iste sa mi to nadchádzajúci víkend zíde."

page43-1000-full.jpg

Martin Koči s Lukášom Kostkom absolvujú v druhej polovici tohto týždňa svoj premiérový štart na zimnej rally. Hlavným cieľom účasti na pretekoch seriálu WRC Rally Sweden je zoznamovanie sa s novým - pre juniorské majstrovstvá sveta v rally JWRC predpísaným - automobilom Citroën DS3 R3, ktorý pre škandinávsky štart pripraví Gekon Racing z českých Milovic. Posádka košického tímu Styllex motorsport sa zúčastní kompletného seriálu JWRC 2014, ktorý začne v apríli portugalskou rally.

Styllex Motorsport

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri