Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Kočí - Petr Starý po prvýkrát na pódiovom umiestnení v JWRC

Saturday, 01. 06. 2013 - 16:33, Martin Trenkler   

Martin Kočí - Petr Starý po prvýkrát na pódiovom umiestnení v JWRC

Po poškodení ľavého predného tlmiča a následnom nedokončení piatkovej etapy, využila posádka Martin Koči a Petr Starý z košického tímu Styllex motorsport pravidlo umožňujúce odštartovať do druhej etapy Rally Acropolis s desaťminútovou penalizáciou. V sobotu sa Martin s Petrom vydali na trať juniorského majstrovstva sveta z desiateho miesta absolútneho hodnotenia, kam ich z pôvodnej piatej priečky posunula penalizácia.

Opatrný začiatok v prvej zo štyroch rýchlostných skúšok o celkovej dĺžke 74,78 km priniesol piate miesto, ktoré sa zopakovalo i v nasledujúcej rýchlostnej skúške absolvovanej na pomalom defekte. Tretí rýchlostný test znamenal ďalší míľnik v športovej kariére Martina Kočiho, ktorý prvý krát skončil rýchlostnú skúšku pretekov juniorského svetového šampionátu na pódiu - na bronzovej priečke. Že sa nejednalo o náhodu posádka potvrdila tretím miestom aj v nasledujúcej poslednej rýchlostnej skúške druhej etapy. Dve piate a dve bronzové umiestnenia znamenali posun na siedmu priečku celkového hodnotenia, ale predovšetkým potvrdenie stúpajúcej výkonnosti posádky, ktorá začiatkom mesiaca zaznamenalo prvé víťazstvo rýchlostnej skúšky absolútneho hodnotenia slovenského majstrovstva.

V poslednej nedeľnej etape čakajú na posádky záverečné štyri rýchlostné skúšky, na náročnom kamenistom a hlavne prašnom povrchu.

copy-of-dsc-8796.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri