Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči a Petr Starý si polepšili v JWRC

Monday, 03. 06. 2013 - 23:21, Martin Trenkler   

Martin Koči a Petr Starý si polepšili v JWRC

Aj napriek technickým problémom a následnej desať minútovej penalizácii, ale predovšetkým vďaka vyrovnaným výsledkom v bezproblémovej časti pretekov i dvojnásobnej výmene prednej nápravy posádka Martin Koči a Petr Starý z tímu STYLLEX motorsport postúpila na štvrté miesto priebežného hodnotenia juniorských majstrovstiev sveta rally.

Vladislav Maschl;dsc-8799-1.jpg

S osemnástimi bodmi sa o štvrtú priečku delia s jedným z najväčších favoritov španielom Lemesom a na tretieho Estónca Pärna strácajú iba bod.

Posádka tímu STYLLEX motorsport sa vydala do tretej- nedeľnej etapy so štyrmi rýchlostnými testami o celkovej dĺžke 83,22 km s rešpektom. Martin Koči krátko pred dnešným štartom poznamenal: „Bude to miestami veľmi rozbité - niektorými úsekmi je to už tretí prejazd".

Vladislav Maschl;dsc-9832-2.jpg

V prvom rýchlostnom teste Martin zajazdil štvrtý najlepší čas JWRC. V nasledujúcej rýchlostnej skúške však kameň poškodil prednú nápravu, čo znamenalo stratu viac ako päť minút i potrebu už druhej výmeny nápravy.

Druhé podujatie šesťdielneho juniorského šampionátu JWRC, grécka Acropolis Rally, je vzhľadom na mimoriadne kamenistú, obvykle rozbitú i prašnú trať pokladaná za jednu z najťažších. O to viac teší skutočnosť, že práve v náročných gréckych podmienkach sa dokázal Martin Koči po prvý raz v kariére dostať medzi najlepších troch jazdcov v šampionáte JWRC, keď zajazdil tretí najrýchlejší čas na rýchlostných skúškach Kefalari a Ziria.

Vladislav Maschl;dsc-8796-1.jpg

Seriál majstrovstiev sveta juniorov rally (JWRC) pokračuje začiatkom augusta legendárnou Rally Finland.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri