Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Martin Juhás si Dobšinú dokonale užil

Wednesday, 25. 07. 2018 - 13:49, Public relations   

Martin Juhás si Dobšinú dokonale užil

Rýchla dobšinská trať dokonale vyhovuje vozidlu BMW M3 MRM motorsport Teamu ako aj Martinovi Juhásovi. Ten dokázal vybojovať nielen víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj tretie miesto v skupine E1.

Pred víkendom, v ktorom sa konalo podujatie XXV. Dobšinský kopec 2018, vydali meteorológovia výstrahu pred búrkami a tak asi všetci jazdci očakávali mokré preteky. V Dobšinej nič nového, veď tu, v priebehu pretekov prší viac menej každý rok. Nakoniec sa predpoveď meteorológov nenaplnila a jubilejný XXX. Dobšinský kopec 2018 si všetci užili v suchu.

Tibor Szabosi;c30i0327-12.jpg

„Mne voda až tak veľmi nevadí. Je pravda, že počas mokrých pretekov má moje BMW M3 určitý hendikep, ale ja sa s tým viem vyrovnať. Necháme sa prekvapiť, ak bude sucho bude dobre, ak bude pršať nevadí," povedal pred pretekmi Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i1351-19.jpg

Nakoniec, ako sme už spomínali nepršalo a trať počas celého víkendu doslova zalievali slnečné lúče. Martin Juhás tak mohol naplno využiť potenciál svojho BMW M3, čo mu v konečnom zúčtovaní prinieslo nielen víťazstvo v triede E1+2000/2WD, ale aj tretie miesto v skupine E1, pričom za jeho chrbtom ostalo množstvo silných vozidiel s pohonom všetkých kolies.

Tibor Szabosi;asf-7003-3.jpg

„Dobšinský kopec je moja srdcovka. Trať je naozaj neskutočná, krásna, príroda je tu neskutočná. Organizácia je rovnako na vysokej úrovni. S jazdami som spokojný, v prvej som síce dobehol pomalšie auto a stratil cca dve sekundy, ale opravnú jazdu som nežiadal, keďže som mal dostatočný náskok a bol som vo vedení v triede. V druhej jazde sa mi podarilo môj najrýchlejší čas z minulého roku posunúť o sekundu, takže všetko je super," dodal po pretekoch Martin Juhás.

Tibor Szabosi;c30i9313-12.jpg

Teraz nasleduje voľný víkend a po ňom budú mať diváci možnosť sledovať Martina Juhása na Jankovom vŕšku.

MRM motorsport Team, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri