Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Marian Gróf na Jahodnej

Tuesday, 15. 06. 2010 - 09:51, T. Szabosi   

Marian Gróf na Jahodnej

Po dvoch pretekoch za hranicami SR sme sa vybrali s celým týmom na Jahodnú. Po celotýždňových povodniach a dažďoch sa čakalo, že budú preteky zrušené no nestalo sa tak a v sobotu ráno sa postavilo na štart 49 pretekárov.

Tibor Szabosi;co8c3290.jpg

Tréningové jazdy išli rýchlo, bez väčších prestávok v krásnom počasí. Marián v prvej jazde urobil čas 2:24.821, v ďalšej sa zlepšil o dve sekundy na čas 2:22.229. 
Asi nikto nečakal to čo sa stalo na rozprave pred ostrými jazdami. Usporiadatelia v spolupráci s políciou, starostkou a krízovým štábom rozhodli o absolvovaní len jednej ostrej jazdy v sobotu a zrušení pretekov v nedeľu. O jednej hodine sa išla prvá a jediná jazda, ktorá sa rátala ako výsledok celých pretekov. Počasie zaúradovalo, voda sa valila a usporiadatelia sa snažili čo najrýchlejšie ukončiť preteky. Z toho dôvodu sa nešli ani opakované jazdy a Marián s menšou zastávkou mal čas 2:20.556, čo znamenalo celkové 9. miesto.

Tibor Szabosi;co8c2778-1.jpg

„V poslednej zákrute pred cieľom vyšiel mimo trať pretekár so štartovným číslom 113 Alexander Baffy a ja som kvôli divákom, ktorý mu pomáhali musel takmer úplne zastaviť, čo môžete vidieť na ďalších fotkách, urobených z on board videa. Určite som tam stratil nejaké sekundy ale kvôli záplavám som ani ja, ani ďalší pretekári po ďalšej nehode, jazdy opakovať nemohli. Z výsledkom som spokojný, aj keď to mohlo byť lepšie. Víkend sa nám výborne rozbehol no človek prírode nerozkáže a tak budeme o ďalšie bodíky bojovať až na Dobšinej."

Tibor Szabosi;yt2c9208.jpg

Výsledky:
E1                5. miesto
E1 - 1600   2. miesto
Celkovo      9. miesto

divaci-1.jpg

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri