Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Luxusné Volvo pre Čínu a svet

Thursday, 05. 05. 2011 - 12:21, Ivan Václavík   

Luxusné Volvo pre Čínu a svet

Na Auto Show Shanghai v apríli 2011 predstavila spoločnosť Volvo Car Corporation škandinávsky dizajn v podobe štúdie Concept Universe. Ide o prvý náhľad na to, čo môžu ľudia očakávať od veľkého luxusného sedanu v budúcnosti.

volvo-universe37469g.jpg

Volvo Concept Universe má strechu v štýle kupé, modernú a zároveň solídne vyzerajúcu zadnú časť, ale v jeho dizajne vidieť aj prvky dedičstva značky Volvo, ktoré si tvorcovia požičali z modelov minulosti.

volvo-universe37463g.jpg

Interiér Concept Universe je komfortný, kultivovaný, zameraný na používateľa a vyznačuje sa jednoduchosťou. Šofér má k dispozícii intuitívne ovládanie a dotykovú obrazovku, ktorá sa vysunie smerom k nemu, keď k nej natiahne ruku.

volvo-universe37458g.jpg

Všetko je ovládané priamo zo sedadla, ktoré je inšpirované ultra-komfortnými stoličkami.

volvo-universe37456g.jpg

Aj pasažieri na zadných sedadlách sú obklopení komfortom, pričom interiér sa formuje smerom k zadným sedadlám.

volvo-universe37466g.jpg

"Našim cieľom je byť značkou, ktorá rozumie tomu, čo chcú ľudia, ktorí si kupujú moderné luxusné autá. Sme dychtiví počuť reakcie náročných čínskych zákazníkov na náš koncept, chceme vedieť, čo si o ňom myslia. Neskôr tento dizajn predstavíme aj v Európe a Spojených štátoch, aby sme ukázali, akým smerom sa chceme uberať so všetkými našimi modelmi," hovorí Stefan Jacoby, Prezident Volvo Car Corporation.

volvo-universe37468g.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri