Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kubica absolvuje v roku 2015 všetky podujatia za volantom Fiesty RS WRC

Wednesday, 24. 12. 2014 - 02:17, Katarína Ďurecová   

Kubica absolvuje v roku 2015 všetky podujatia za volantom Fiesty RS WRC

Robert Kubica dal svojim fanúšikom pekný vianočný darček; v roku 2015 absolvuje vo WRC všetkých 13 podujatí za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Po mnohých špekuláciách to populárny Poliak to oznámil na svojom oficiálnom facebookovom profile.

„Po analýze mojej situácie som sa rozhodol pokračovať vo WRC, kde ma čakajú tie najväčšie výzvy. Štartovať budem opäť s Maciekom (Szczepaniakom) za volantom Fordu Fiesta RS WRC. Začíname na Rallye Monte Carlo. Trvalo mi dlho učiniť toto rozhodnutie, ale rozhodol som sa bez toho, aby som pociťoval nejaký tlak. Časom oznámim i ďalšie informácie. Nakoniec by som vám chcel popriať pokojné a veselé Vianoce," sympatickým prianím zakončuje svoj status na svojom oficiálnom facebookovom profile Robert Kubica. V prípade ďalších informácií, ktoré Kubica spomína sa zrejme jedná o tím a sponzorov, pod hlavičkou ktorých bude štartovať. Hovorí sa primárne o sponzoringu zo strany firmy A-Style, po ktorej by mal byť i celý tím pomenovaný.

M-Sport;125928-kubica11fr14sv043.jpg

Manažment Roberta Kubicu k jeho oznámeniu dodáva: „Robert a Maciek poznajú všetkých trinásť podujatí. Aj tak ale do nich pôjdu s pokorou, budú sa snažiť o byť konzistentní a získať čo najviac skúseností, čo bude kľúčové pre to, aby potvrdili, že majú schopnosti, ktoré už na najťažších rally sveta preukázali v ich prvej plnej sezóne."

Kubica minulý rok skutočne preukázal, že rýchlosť mu nechýba - problém mal ale práve s konzistenciou, keďže havaroval na väčšine absolvovaných podujatí WRC. Dodajme ešte, že v prípade Kubicu sa hovorilo i o jeho štarte na Janner Rally, ktorú minulý rok vyhral; Poliak však nakoniec na štartovej listine tohto podujatia nefiguruje.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri