Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sébastien Ogier, Neymar a nemecký Spiderman (2x video)

Friday, 26. 12. 2014 - 22:35, Katarína Ďurecová   

Sébastien Ogier, Neymar a nemecký Spiderman (2x video)

Úradujúci majster sveta Sébastien Ogier v rámci svojich posezónnych PR aktivít zviezol vo svojom Volkswagene Polo R WRC futbalovú hviezdu FC Barcelona a brazílskeho tímu Neymara. Následne si v nemeckej TV šou „Wetten, dass..?" zapretekal proti nemeckému Spidermanovi. Pozrite si videá z oboch akcií.

Pri jazde Sébastiena Ogiera a Neymara bolo jednou z úloh tohto brazílskeho futbalistu i navigovať Ogiera. Ako to dopadlo, si pozrite na videu, isté však je, že Neymar je rozhodne lepším futbalistom ako spolujazdcom. Video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu.

wrc.com;

V nemeckej televíznej šou „Wetten, dass..?" si Ogier v Norimbergu zapretekal proti lezcovi Jakobovi Vöcklerovi, takzvanému nemeckému Spidermanovi. Čo si myslíte, kto z tejto dvojice dokázal rýchlejšie vyjsť, respektíve vyliezť na steru niekoľkoposchodového parkovacieho domu a následne zísť, či zliezť dole? Odpovedať sa dozviete v nasledujúcom videu, ktoré prehráte po kliknutí na fotografiu.

wrc.com;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri