Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kris Meeke sa v Citroene cíti ako doma

Friday, 27. 12. 2013 - 08:32, Zdenka Frývaldská   

Kris Meeke sa v Citroene cíti ako doma

Kris Meeke si počas tohto mesiaca už niekoľkokrát vyskúšal svoje nové "vozítko" Citroen DS3 WRC, v ktorom absolvuje budúcoročnú sezónu. A zvyká si rýchlo...

 

Vladislav Maschl;dsc-5843.jpg

Britský jazdec Kris Meeke sa stal pre sezónu 2014 továrenským jazdcom Citroenu. Za sebou má prvé testovania nového auta a ďalšie ho čakajú začiatkom januára. Veľmi dobre vie, že jeho tímu sa posledný rok nedarilo úplne podľa predstáv a práve na neho, ako na tímovú jednotku, bude kladený najväčší tlak. "Bol som v továrni deň predtým, ako potvrdili Ostberga. Keď som prechádzal okolo mechanikov a inžinierov, tak som cítil, ako sa za mnou pozerajú. Je to veľký tlak, ale prijali ma dobre" prezradil Meeke.

Vladislav Maschl;dsc-3731.jpg

"Je to tím, ktorý zažil už veľa úspechov a potrebuje vedieť, že mu to dokážem ďalej zabezpečiť. Cítim, že som na správnom mieste a chlapci vedia, že budem potrebovať trochu času na "oťukanie". Nechcem napodobňovať Loeba, to nedokáže nikto. Ale cítim sa tu dobre, lepšie ako hocikde inde," dodal jazdec pre Autosport.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri