Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hänninen sa chce dostať na úroveň Neuvilla

Thursday, 26. 12. 2013 - 12:30, Zdenka Frývaldská   

Hänninen sa chce dostať na úroveň Neuvilla

Juho Hänninen má šancu zostať v roku 2015 v tíme Hyundai. Musí však dokázať, že na to naozaj má dostatočné zručnosti.

 

Vladislav Maschl;dsc-3846.jpg

Na Rallye Monte-Carlo odštartuje za Hyundai Motorsport jazdecká dvojica Neuville a Sordo. Fínsky jazdec Juho Hänninen dostane svoju šancu na švédskej rally, kde by mal ukázať svoj potenciál. Ako už viackrát povedal, rok 2014 je naozaj len testovacím rokom: "Nejde o nič iné, len o testovanie. Je pred nami ťažký rok, v ktorom potrebujeme získať dostatočné skúsenosti do sezóny 2015". Aj ked svoju prvú sezónu v Hyundai považuje len za skúšobnú, verí tomu, že dobrými výsledkami by si mohol zabezpečiť v tíme stálu pozíciu. "Mojou hlavnou úlohou je zostať v tíme aj v roku 2015. Je to všetko len na mne. Ak dokážem stíhať Thierryho tempo, mám šancu a ak nie, som z hry von," povedal Hänninen.

hyundai-4.jpg

Fín natestoval s novým i20 WRC najviac kilometrov a auto by mal teda poznať najlepšie. Navyše veľa skúseností získal aj vo Forde Fiesta WRC a môže tak techniku medzi sebou porovnávať. "Hyundai i20 WRC nie je lepší ako Fiesta WRC. Obe autá sú úplne odlišné. Je to rozdiel už známeho odskúšaného auta a novinky, ktorá je na začiatku svojho vývoja. Autu sa treba povenovať vo všetkých oblastiach, je na ňom ešte veľa práce," zhrnul jazdec pre rallye-magazin.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri