Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Martin Koči v sezóne 2014 s Lukášom Kostkom

Tuesday, 07. 01. 2014 - 21:33, Public relations   

Martin Koči v sezóne 2014 s Lukášom Kostkom

Už tradičná Slovensko-Česká spolupráca v košickom tíme Styllex motorsport pokračuje aj v roku 2014. Na sedadlo spolujazdca Martina Kočiho v nastávajúcej sezóne zasadne Lukáš Kostka, ktorý v druhej polovici 2013 opakovane zastúpil Petra Starého.

Vladislav Maschl;dsc-6582-1.jpg

Extovárenský spolujazdec Škody motorsport Petr Starý sa v uplynulej sezóne so svojimi skúsenosťami aktívne podielal na príprave tohtoročnej posádky Styllex motorsport Koči - Kostka. S Martinom absolvoval prvú polovicu sezóny JWRC i Majstrovstiev Slovenska. Lukáš sa opakovane zúčastnil Petrom organizovaných kurzov spolujazdca. Týmto sa zavŕšila ďalšia etapa dlhoročnej spolupráce týmu Styllex motorsport s Petrom Starým, ktorá siaha do roku 2002 a pokračuje v konzultačnej rovine. 

Tibor Szabosi;ibs3931.jpg

Výsledkom prvého spoločného štartu Martina Kočiho s Lukášom Kostkom bolo veľmi cenené piate miesto absolútneho poradia Rally Bohemia 2013. Lukáš absolvoval krst v JWRC na Rallye de France, kde s Martinom obsadili taktiež piatu priečku juniorského svetového šampionátu.

Vladislav Maschl;dsc-9309-1.jpg

Prioritou posádky v nadchádzajúcej sezóne budú majstrovstvá sveta juniorov JWRC.

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri