Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Koho uvidíme štartovať v Argentíne?

Friday, 20. 05. 2011 - 20:57, Katarína Ďurecová   

Koho uvidíme štartovať v Argentíne?

Na štartovej listine Rally Argentíny figuruje 51 posádok, z čoho 11 z nich sa predstaví so špeciálom WRC. Okrem WRC sa v Argentíne ide taktiež i šampionát PWRC.

Citroen bude mať na štarte 4 svoje DS3 WRC. Okrem továrnych jazdcov - Sébastienov Loeba a Ogiera objavia i dvaja Pet(t)erovia - konkrétne Solberg a van Merksteijn.

Radek Vojtěchovský;img-0857.jpg

S Fordom Fiesta RS WRC budú v Argentíne štartovať 6 jazdcov. Budú to továrni jazdci Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala, ďalej Mads Ostberg a Matthew Wilson z tímu Stobart, Federico Villagra so svojim tímom Munchis a Ken Block so svojim Monster World Rally Teamom. Pôvodne mal v Argentíne štartovať i Henning Solberg, ale ten sa tam nakoniec neobjaví (viac o neúčasti Henninga Solberga si môžete prečítať v tomto článku).

Radek Vojtěchovský;img-1137-2.jpg

V Argentíne bude mať zastúpenie i značka Mini, bohužiaľ iba jednonásobné. Za volantom Mini John Cooperu Works uvidíme Brazílčana Daniela Oliveiru z Brazil World Rally Teamu.

Vladislav Maschl;crw-8527.jpg

V kategórii PWRC uvidíme na štarte pestré zastúpenie: Švéda Patrika Flodina, Taliana Gianlucu Linariho, Rusa Dmitrija Tagirova a Novozélanďana Haydena Paddona, ktorí budú štartovať so Subaru Imprezou. S rôznymi evolúciami Mitsubichi Lancera sa objavia na štarte Ukrajinec Jurij Protasov, Peruánec Nicolas Fuchs, Mexičan Benito Guerra, Poliak Michael Kosciuszko, Brazílčan Paulo Nobre a vedúci muž hodnotenia PWRC Čech Martin Semerád.

Vladislav Maschl;img-4451-1.jpg

Ďalej na Rally Argentíny bude štartovať veľké množstvo domácich jazdcov a napríklad i Brit Harry Hunt zo svojim zeleným Citroenom DS3 R3T.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri