Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Federico Villagra chce doma skončiť v top 5

Saturday, 21. 05. 2011 - 11:18, Katarína Ďurecová   

Federico Villagra chce doma skončiť v top 5

Argentínskeho pilota Federica Villagru čaká asi jeho najdôležitejšia rally sezóny - Rally Argentíny. Jeho cieľom je skončiť v top 5, čo znamená, že Argentínčan s prezývkou „Kojot" to nebude mať vôbec ľahké.

„Je to podujatie WRC na ktoré sa teším najviac - každé podujatie má svoje špeciálne kvality, ale v tomto sa nachádza to najlepšie zo všetkého. Fanúšikovia sú úžasní, nie je nič lepšie ako mať veľkú podporu fanúšikov a ja vždy chcem svojich fanúšikov na tejto rally pobaviť. Rýchlostné skúšky sú podobné tým z minulých rokov, ale sú tu i nejaké nové výzvy ako dlhá rýchlostná skúška Ascochinga a zmiešaný povrch v sobotu. Ford Fiesta RS WRC som ešte na asfalte netestoval a počas týchto skúšok budeme používať nastavenie na šotolinu, čo sa môže ukázať ako zložité. Po našom víťazstve v argentínskom šampionáte, ktoré sa odohralo minulý víkend cítim oveľa väčšiu sebadôveru a dúfam, že znalosť rýchlostných skúšok mi pomôže bojovať o umiestenie v top 5", rozhovoril sa „Kojot" o svojej domácej rally.

Vladislav Maschl;img-4227-1.jpg

Zatiaľ najlepším umiestnením Villagru na Rally Argentíny je výborné štvrté miesto, ktoré sa mu podarilo získať v roku 2009, čo je zatiaľ posledný krát, kedy sa Rally Argentíny išla v rámci WRC.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri