Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Raikkonen skončil vo svojom debute v Nascar pätnásty (+video)

Saturday, 21. 05. 2011 - 14:58, Katarína Ďurecová   

Raikkonen skončil vo svojom debute v Nascar pätnásty (+video)

Kimi Raikkonen vybojoval vo svojich premiérových pretekoch Nascar solídne pätnáste miesto, dokonca sa chvíľu držal i na mieste piatom. Fín skončil v kvalifikácii 31-vý, takže sa dá povedať, že v samotných pretekoch odviedol kus dobrej práce.

„Pretekanie bola zábava, je to pre mňa nové. Škoda len, že preteky boli plné rôznych výstrah. Dokonca pretekania bola ešte väčšia zábava, akú som čakal. Rozhodne sa ešte mám čo učiť a čo zlepšovať, ale myslím, že sme nemali žiadne veľké problémy a bolo to okej", zhodnotil Iceman svoj súťažný debut v Nascar. Pozrite si i krátke video z Raikkonenovho debutu v tejto americkej sérii:

Vladislav Maschl;img-7439-1.jpg

Okamžite po skončení pretekov sa samozrejme vynorili otázky o tom, či Raikkonena opäť uvidíme pretekať v tejto sérii. Na toto ponúkol Iceman svoju priam typickú odpoveď: „Uvidíme".



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri