Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kimi Raikkonen bude pretekať v NASCAR

Friday, 01. 04. 2011 - 10:19, Katarína Ďurecová   

Kimi Raikkonen bude pretekať v NASCAR

Kimi Raikkonen sa zúčastní preteku NASCAR Camping Truck Series, ktorý sa odohrá na Charlotte Motor Speedway 20-teho mája. Na jeho programe vo WRC sa ale nič nemení. Štartovať bude, tak ako vo WRC, vo svojom tíme ICE1 Racing.

„Veľmi sa teším na to ako sa zoznámim so svetom NASCAR. Viem, že sa jedná o veľmi tvrdé a otvorené pretekanie na tej najvyššej úrovni. Určite to pre mňa bude veľká výzva, ale taktiež si pri tom iste užijem veľa zábavy", povedal Raikkonen o celkom prekvapivom oznámení o štarte v tejto sérii pre fínsky denník Turun Sanomat.

Vladislav Maschl;img-3157-2.jpg

Po F1 a WRC to bude v relatívne krátkom časovom období ďalšia svetoznáma séria, ktorú si tento fínsky Iceman vyskúša. Ako to už v Raikkonenovom prípade býva, bezprostredne po tomto prehlásení sa vyrojilo mnoho špekulácií o jeho budúcnosti v NASCAR. Nič o svojej budúcnosti však Raikkonen (ako obvykle) neprezradil.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri