Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb odmietol, že by jednal s Volkswagenom

Friday, 01. 04. 2011 - 21:29, Katarína Ďurecová   

Loeb odmietol, že by jednal s Volkswagenom

Sébastien Loeb sa vyjadril k rôznym špekuláciám ohľadne jeho jednania s Volkswagenom, ktoré sa podľa neho nikdy neuskutočnili. Tieto špekulácie sa vyrojili po Rally Mexiko (viac sa dočítate v tomto článku) a podľa serveru Autosport mal Volkswagen Loebovi za prestup ponúknuť 15 miliónov eur.

„Nie. S Volkswagenom som o budúcej sezóne nehovoril. Neviem, či budem pretekať aj budúci rok", odpovedal Loeb na otázku ohľadne jeho možného spojenia s Volkswagenom.

Tibor Szabosi;_m5m4195.jpg

Loebova zmluva s Citroenom vyprší na konci tohto roku a ani Loeb, ani Olivier Quesnel ako zástupca Citroenu ešte nevedia, či bude predĺžená: „Nemyslím si, že Sébastien už vie, čo bude robiť budúci rok. Ešte je príliš skoro na to, aby sa rozhodol. Samozrejme, vie, že môže ostať s Citroenom. Možno ukončí kariéru, možno prejde k vytrvalostným pretekom, prečo nie?", vyjadril sa Olivier Quesnel o nejasnej budúcnosti Sébastiena Loeba a pokračoval na tému Loeb a Volkswagen: „Možno do Volkswagenu prestúpi, ale úprimne - to netuším. O tom vám ja nepoviem nič, ale môžeme si byť istí, že ani on to ešte netuší. Samozrejme, v Citroene je vždy vítaný", zakončuje Quesnel.

Martin Trenkler;_m_00824.jpg

Sébastien Loeb už v rozhovore pred sezónou povedal, že vôbec nemá jasno v tom, či bude budúci rok pokračovať, pred sezónou dokonca hovoril o tom, že je skôr naklonený myšlienke konca kariéry. Ako sa teda Loeb nakoniec rozhodne?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri