Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Loeb: Boj o titul bude veľmi tesný

Thursday, 31. 03. 2011 - 16:47, Katarína Ďurecová   

Loeb: Boj o titul bude veľmi tesný

Sébastien Loeb sa po skončení Rally de Portugal vyjadril, že vie, že tento rok bude boj o titul skutočne veľmi tesný.

„Naše nádeje na víťazstvo boli zničené včera (v sobotu), keď sme stratili 30 sekúnd tým, že sme sa ocitli v prachu z Mikkovho auta. Druhé miesto bolo to najlepšie, v čo sme mohli dúfať. Vedel som, že nebude jednoduché získať tri bonusové body z Power Stage - ale nakoniec sa nám to podarilo! Pre nás a aj pre celý tím je to pozitívny výsledok. Všetky získané body budú veľmi cenné, keďže to vypadá, že šampionát bude tento rok veľmi tesný", vyjadril sa po portugalskej rally sedemnásobný majster sveta.

Willy Weyens;loeb-11.jpg

Loeb sa po získaní druhého miesta a troch bodov z Power Stage dotiahol na vedúceho muža celkového poradia Mikka Hirvonena, s ktorým teraz majú rovnaký počet bodov - 58. Desať bodov na nich stráca Latvala s 48-mimi bodmi, ale zabúdať rozhodne netreba ani na Sébastiena Ogiera s 41 a Pettera Solberga s 31 bodmi, ktorí sa svojimi chúťkami na titul rozhodne netaja.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri