Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Keskovci si Liptov poriadne užili

Tuesday, 24. 06. 2014 - 07:20, Miroslav Majláth   

Keskovci si Liptov poriadne užili

Pre Kesko Racing Team bolo podujatie, ale aj trať PAV Liptov Trophy niečím úplne novým. Napriek tomu sa im zapáčilo a poriadne si ho aj užili.


Tibor Szabosi;h7p3062.jpg

Na štart, ako sme vás už pred samotným podujatím informovali sa postavila rovnaká dvojica jazdcov ako pri ich kopcovom debute. František Fusko sa divákom predstavil so Seatom Leon TDi a Štefan Tőkőli usadol do tímovej Škody Fabia TDi.

Tibor Szabosi;h7p3539-1.jpg

Napriek faktu, že obaja jazdci na trati bojovali o čo najlepší čas s konkurenciou, ich prvoradou úlohou bolo priviezť obe vozidlá neporušené až do cieľa a hlavne ich poriadne otestovať pred blížiacou sa Rally Lubeník. Toto sa nakoniec aj podarilo. „Prvýkrát som tunajšiu trať videl na vlastné oči až v piatok podvečer po príchode do depa. Musím povedať, že je veľmi pekná, ale aj poriadne šmykľavá a to aj za sucha. Počas celej soboty a nedele bolo navyše premenlivé počasie, keď chvíľami pršalo a chvíľami svietilo slnko. To samozrejme urobilo preteky ešte ťažšími a priznám sa, na dosiahnutý čas som ani nepozeral, keďže som nemal nič iné v hlave, len aby som nedajbože nezrušil Seat a tak aj vyzerali všetky moje jazdy. Ale nevadí, nešlo nám tu o žiadne body, podstatné bolo overiť funkčnosť celého auta a to sme splnili," opísal svoje pocity z podujatia Liptov Trophy 2014 František Fusko.

Tibor Szabosi;h7p3821-1.jpg

O niečo zhovorčivejší bol Štefan Tőkőli jazdiaci so Škodou Fabia TDi: „Musím povedať, že to bol z môjho pohľadu vydarený víkend. V sobotu bolo trochu viac mrakov, ale aj vody na trati a mne sa podarilo prvýkrát pretekať na vode. Samozrejme sa mi podarilo vyrobiť aj jednu menšiu krízovku, ale ustál som to a takéto momenty k tomuto športu patria. Som rád, že som sa opäť mohol zviezť v pretekárskom aute. Myslím, že obe autá sa podarilo poriadne odskúšať pre Rally Lubeník, ktorej sa ja zúčastním ako spolujazdec Fera Fuska v tejto Škode Fabia TDi. Už sa teším, bude to pre mňa opäť nový zážitok."

Tibor Szabosi;h7p4139-1.jpg

Ako už obaja jazdci naznačili, ďalším podujatím Kesko Racing Teamu bude Rally Lubeník, v rámci ktorej sa obe posádky tímu predstavia aj domácim Rožňavčanom.

loga-kesko-racing-team-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri