Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kena Blocka uvidíme len na troch podujatiach WRC (+ video a dizajn auta)

Friday, 17. 02. 2012 - 15:28, Katarína Ďurecová   

Kena Blocka uvidíme len na troch podujatiach WRC (+ video a dizajn auta)

Populárny Američan Ken Block predstavil v ďalšom zo svojich videí program pre jeho tohtoročnú sezónu. V nej absolvuje 19 podujatí; zúčastní sa pretekov Global RallyCross Championship, samozrejme nebude chýbať ani na letných X Games, ďalej sa predstaví na vybraných podujatiach amerického a kanadského šampionátu v rally, natočí už piate pokračovanie videí zo série Gymkhana a v rámci Gymkhana turné zavíta i na päť zatiaľ ešte bližšie nešpecifikovaných miest.

Okrem toho ho uvidíme i vo WRC, kde pokračuje s Fordom Fiesta RS WRC pripravovaným M-Sportom. V porovnaní s minulými sezónami však svoj program značne zredukoval a predstaví sa iba na troch podujatiach majstrovstiev sveta - v Mexiku, na Novom Zélande a fanúšikovia z Európy si ho užijú aspoň vo Fínsku.

http://monsterworldrallyteam.com

„Som veľmi šťastný z toho, že môj program na tento rok je veľmi rozmanitý. Taktiež som nadšený, že absolvujem celú sezónu Global RallyCross Championship a taktiež že som do svojho programu dokázal vtesnať aspoň tri podujatia WRC a i zopár podujatí z amerického a kanadského šampionátu", hovorí Ken Block.

Pozrite si video z predstavením jeho tohtoročného programu a nového dizajnu jeho Fiesty RS WRC, v ktorom Block s pomocou svojho priateľa, amerického herca a komika Nicka Swardsona paroduje samého seba:

http://monsterworldrallyteam.com

Na záver Block ešte dodáva: „Nemyslím si, že je tu nejaký iný jazdec, ktorý bude súťažiť v toľkých rozličných sériách a taktiež sa bude podieľať na tak úžasných projektoch ako je Gymkhana Five a Gymkhana World Tour. Som skutočne veľmi šťastný, pretože toto bude úžasný rok!"



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri