Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Patrik Sandell spokojný s ôsmym miestom zo Švédska

Friday, 17. 02. 2012 - 21:01, Katarína Ďurecová   

Patrik Sandell spokojný s ôsmym miestom zo Švédska

Patrik Sandell sa na svojej domácej Rally Sweden zásluhom Sweden World Rally Teamu posadil do druhého továrenského Mini WRC a od začiatku súťaže až po jej koniec figuroval na ôsmom mieste, čo je výsledok, s ktorým je tento Švéd spokojný.

„Bol to skutočne dobrý víkend. Všetko išlo presne podľa plánu. Kúsok po kúsku sme zrýchľovali, presne tak ako sme chceli. Pre začiatok, Mini je úžasné auto a ja som si jeho šoférovanie užil. Pracovať s Prodrivom bolo pre mňa niečo veľké - je to úžasne profesionálny tím oddaný svojej práci", vyjadril sa Patrik Sandell.

Vladislav Maschl;dsc-0509-2.jpg

K výkonu Patrika Sandella sa vyjadril i Richard Taylor z Prodrivu: „Patrik odviedol počas tohto víkendu skvelú prácu. Vzhľadom na to, že to bol jeho prvý štart za volantom WRC špeciálu, tak získal pre seba i pre nás veľmi dobrý výsledok. Začal so stálym tempom, vybudoval si cit pre auto, neustále zlepšoval svoje časy a dokázal auto doviesť do cieľa bez škrabanca."

A čo hovorí Sandell o prípadných ďalších štartoch za volantom Mini WRC? „V najbližších týždňoch sa rozhodneme, na akej ďalšej rally budeme štartovať. Už teraz ale vieme, že tento rok sa v spolupráci s Mini a Prodrivom objavíme na ďalších podujatiach WRC."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri