Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KEKO Racing Team a druhé miesto absolútne z Moldavy

Monday, 07. 10. 2024 - 13:23, Miroslav Majláth   

KEKO Racing Team a druhé miesto absolútne z Moldavy

Posádka slovenského KEKO Racing Teamu, Marián Kekeňák – Zdenko Bystran s vozidlom Ford Fiesta Proto, dojazdila na druhom mieste absolútneho poradia v rámci tohtoročnej Rally Moldava.

 

T. Szabosi;jm1a4222.jpg

Premiérová, Rosenberg 1. Rally Moldava 2024, sa konala ako už jej názov napovedá, v meste Moldava a jej okolí ako podujatie započítavané do seriálov Slovenský Ralyl Pohár a Regionálny Rally Pohár. Okrem toho sa jej zúčastnili aj posádky v rámci Pohára organizátora a seriálu MiniRally Cup. V rámci testu pred blížiacou sa Rally Liptov, ktorá je naplánovaná ako posledné kolo tohtoročného slovenského rally šampionátu, aj posádka KEKO Racing Teamu, Marián Kekeňák – Zdenko Bystrán s vozidlom Ford Fiesta Proto.

T. Szabosi;jm1a5345-2.jpg

„Je dosť veľká pauza medzi Rally Dobšiná a Rally Liptov a tak sme ju chceli trošku vyplniť. Navyše sme robili nejaké úpravy na aute a potrebujeme to vyskúšať. Určite sa tu nemienime nejako vážne naháňať, chceme ísť na istotu, hlavne absolvovať súťaž celú. Aké bude počasie, to ešte uvidíme, či bude pršať, alebo bude sucho, ale to je v podstate jedno,“ oznamoval Marián Kekeňák pred štartom súťaže.

T. Szabosi;jm1a6718-2-1.jpg

V priebehu samotnej súťaže, ktorá sa skladala z piatich rýchlostných skúšok sa Marián so Zdenkom zaradili ihneď medzi najrýchlejšiu trojicu súťažných posádok. Počasie, aj keď bolo pod mrakom vydržalo a tak celú súťaž absolvovali na suchom povrchu a v cieli im patrilo druhé miesto absolútneho poradia.

T. Szabosi;jm1a7878-22.jpg

„Sme spokojní, všetko išlo tak ako malo, dobre sme si zasúťažili. Aj keď musím povedať, že ma dosť prekvapili tie rýchlostné skúšky, boli naozaj veľmi rýchle, miestami sme išli stopäťdesiat, aj stoosemdesiat, čo už sa mi zdalo naozaj veľmi rýchle. Ale dobre, všetci sme mali podmienky rovnaké, auto fungovalo ako malo  a ja som spokojný. Druhé miesto absolútne potešilo, ďakujem partnerom R+R s.r.o. a Kalamár s.r.o. a samozrejme rodine“ doplnil Marián Kekeňák v cieli.

T. Szabosi;jm1a5335-2.jpg

KEKO Racing Team si teraz môže užiť dva voľné víkendy a následne súťažnú posádku Marián Kekeňák – Zdenko Bystran budeme sledovať v rámci posledného kola Majstrovstiev Slovenska v rally, na 12. Rally Liptov 2024.

T. Szabosi;jm1a5352-2.jpg

Miro Majláth

Fotogaléria z podujatia



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri