Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kecer s Ivanom sa vezú na víťaznej vlne

Thursday, 04. 07. 2024 - 10:32, Miroslav Majláth   

Kecer s Ivanom sa vezú na víťaznej vlne

Posádka košického 3PLAST Rally Teamu v tohtoročnej slovenskej rally sezóne ide od víťazstva k víťazstvu. V Prešove dosiahla už po tretíkrát na plné body v triede 15.

 

T. Szabosi;jm1a9648-1.jpg

Patrik Kecer a Sebastián Ivan sa spoločne s vozidlom Ford Fiesta ST 2,0 po víťazstve na Kopnej a v Poprade predstavil aj rally fanúšikom v rámci 27. Rally Prešov 2024. Jednoetapová súťaž ich síce potrápila tropickými horúčavami, no na ich výkone to v cieli nebolo znať. V rámci súťaže museli absolvovať, rovnako ako všetci ostatní účastníci Majstrovstiev Slovenska v rally, osem rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke sedemdesiatštyri kilometrov, pričom celková dĺžka trate sa zastavila na čísle stoosemdesiatštyri.

T. Szabosi;jm1a9125.jpg

Už v prvom preskupení, ktoré sa konalo po úvodnej dvojici rýchlostných skúšok bol Patrik spokojný.

T. Szabosi;jm1a9651.jpg

„Fajne je. V aute je strašne horúco, takže určite dnes zhodíme aspoň dve kilá. Ale trate sú pekné, trochu ušmýkané, ale to nevadí. A dúfam, že nezaprší.“

T. Szabosi;jm1a0117-3.jpg

V ďalšej časti súťaže Patrik so Sebastiánom držali nastolené tempo, ktoré im zabezpečovalo vedenie v triede 15, ale aj výbornú pozíciu v absolútnom poradí. Toto sa nezmenilo ani po dojazde do cieľa a tak sa mohla posádka 3PLAST Rally Teamu tešiť z víťazstva v triede 15, tretieho miesta v kategórii 2WD medzinárodne aj národne, ale aj dvanásteho miesta absolútneho poradia.

T. Szabosi;20240628-113433-1.jpg

„Sme spokojní. Naše auto po zimnej príprave drží a nevykazuje žiadne problémy. To je najpodstatnejšie. Vychytali sme všetky muchy a vtedy sa dobre jazdí. Súťaž bola veľmi pekná a čím viac sme išli tým to bolo lepšie. Sme spokojní, sme v cieli s veľmi dobrým výsledkom. Nič viac sme si nemohli priať. Vďaka za toto však patrí aj partnerom 3PLAST Rally Teamu, našim rodinám a všetkým, ktorí akokoľvek pomáhajú,“ zhodnotil v cieli 27. Rally Prešov 2024 Patrik Kecer.

T. Szabosi;jm1a0503-2.jpg

Posádku 3PLAST Rally team teraz čaká voľný víkend a hneď po ňom ich domáca, jubilejná 50. Rally Košice 2024.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri