Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jazdcov Mini uvidíme na zoznamovacích jazdách

Tuesday, 01. 02. 2011 - 16:02, Katarína Ďurecová   

Jazdcov Mini uvidíme na zoznamovacích jazdách

V tíme Mini sa neboja toho, že by ich jazdci Sordo a Meeke neboli schopní byť rýchli hneď od prvého podujatia WRC, ktorého sa túto sezónu zúčastnia. Okrem toho aj pracujú na tom, aby ich jazdci boli budúci rok konkurencieschopní na tých podujatiach WRC, na ktorých sa tento rok nezúčastnia. Znamená to teda, že jazdcov Mini uvidíme na zoznamovacích jazdách všetkých podujatí, ktoré budú v kalendári v sezóne 2012.

„Samozrejme, že sa zaujímame o všetky podujatia, ktoré by mali byť v kalendári pre budúci rok. Je logické, že jazdci sa zúčastnia zoznamovacích jázd na tieto podujatia", hovorí Richard Taylor z Prodrivu a pokračuje na tému testov: „Máme naplánované veľké množstvo testov. Vo februári budeme testovať dvakrát. Kris (Meeke) okrem toho taktiež absolvuje veľa predvádzacích jázd, čím taktiež najazdí veľa kilometrov."

Prodrive;dh32716-2.jpg

„Momentálne pracujeme najmä na príprave auta na šotolinu. Samozrejme, že nás v druhej polovici sezóny čaká veľa asfaltových podujatí, ale na asfalt sa zameriame až v druhej štvrtine roku, v prvom štvrťroku sa sústredíme hlavne na šotolinu", dodáva Richard Taylor.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri