Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Sébastienovia favorizujú jazdcov Fordu

Tuesday, 01. 02. 2011 - 18:35, Katarína Ďurecová   

Sébastienovia favorizujú jazdcov Fordu

Posledné dve Rally Sweden vyhrali Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala a podľa francúzskych jazdcov Citroenu, ktorí na snehové rally predsa len nie sú zvyknutí tak ako ich protivníci zo Škandinávie, je možné, že ich nadvláda bude pokračovať.

„Určite zo seba vydáme všetko, ale nejedná sa o moju obľúbenú rally a Ford bude iste silný. Rád jazdím v takýchto podmienkach, ale nie je to rally, na ktorej sa cítim najlepšie a nemyslím si, že vo Švédsku uvidíme celý potenciál Citroenu DS3 WRC", hovorí Sébastien Loeb, ktorý Rally Sweden vyhral v roku 2004 a je jediným neškandinávskym jazdcom, ktorému sa podarilo zvíťaziť na snehovej rally.

Lukáš Hynek;jh7v4011.jpg

Sébastien Ogier, ktorý na snehovej rally zatiaľ štartoval iba jeden jediný krát hovorí: „Okrem Loeba aj obaja jazdci továrneho Fordu budú iste veľmi rýchli a potom sú tu ešte jazdci ako PG Andersson, ktorý pokiaľ bude mať dobré auto, bude iste veľmi rýchly. Taktiež nezabúdam na jazdcov ako Mads Ostberg, ktorý sa taktiež dokáže veľmi rýchlo adaptovať na nové auto."

Vladislav Maschl;img-0914.jpg

Mikko Hirvonen naposledy vyhral práve pred rokom vo Švédsku a rád by si toto víťazstvo zopakoval: „Určite, pokúsime sa začať sezónu víťazstvom. Máme silný tím a silné auto, takže si myslím, že na to máme."

Lukáš Hynek;jh7v9843.jpg

Na záver sa o Rally Sweden vyjadril aj Malcolm Wilson: „Určite si viete predstaviť, aká dôležitá je pre nás Rally Sweden, keď máme v tíme dvoch škandinávskych jazdcov. Obaja tu dosahujú dobré výsledky a obaja v týchto podmienkach intenzívne testovali."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri