Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Solberg: Dúfam, že skončím na pódiu!

Monday, 31. 01. 2011 - 18:13, Lukáš Raník

Solberg: Dúfam, že skončím na pódiu!

Petter Solberg má za sebou prvý test s Citroenom DS3 WRC, na ktorom najazdil 260 testovacích kilometrov. Priznáva však, že potrebuje ešte viac času na spoznanie novej Dé es trojky.

 

Tibor Szabosi;

Jeden deň testovania nie je nikdy dosť, preto by som chcel auto vyskúšať ešte pred pretekom, aby som si overil pár vecí. Dúfam, že budem vo Švédsku na pódiu, naozaj. Bude to ťažký závod a pre mňa bude dôležité porozumieť autu a pripraviť sa na ďalší test a štart v Mexiku," hovorí Mr. Hollywood.

psg.com

Petter Solberg by chcel absolvovať ešte jeden testovací deň pred začiatkom zoznamovacích jázd budúci utorok, avšak podľa nových predpisov, by mohol tento plán padnúť, pretože Petter je prioritným jazdcom. I napriek krátkemu zvezeniu s novým Citroenom je z DS3 WRC veľmi nadšený. „Bola to zábava. Auto sa mi moc páčilo. Jednoducho sa ovláda a je skvelo vyvážené a má neutrálne chovanie, čo mi naozaj vyhovuje," dodáva Petter Solberg.

 

 



Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri