Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Igor Drotár na Ústeckej "21"

Wednesday, 22. 08. 2018 - 19:12, Martin Trenkler   

Igor Drotár na Ústeckej

Tento víkend prinesie už predposledné podujatie Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu (MSR PAV). Do dejiska v českom Ústí nad Orlicí vyráža aj Prešovčan Igor Drotár. V hre je stále majstrovský titul.

Táto sezóna MSR PAV priniesla Igorovi zatiaľ dve víťazstvá, šesť druhých a dve tretie miesta. Okrem toho z dvanástich odjazdených súťažných dní nedokončil dvoje pretekov na Pezinskej Babe. Nedávny Jankov Vŕšok skončil preňho druhým a tretím miestom. Takmer každé preteky však súperí s konkurentom Věroslavom Cvrčekom a ďalšími o desatiny až tisíciny sekúnd vo veľmi vyrovnaných súbojoch. Inak by tomu nemalo byť ani na pretekoch "Ústecká 21" v Ústí nad Orlicí.

Tibor Szabosi;c30i6026-9.jpg

Pre všetkých jazdcov MSR PAV to bude premiéra v Ústí, i keď tu Igor štartoval pred mnohými rokmi. 3650-metrová trať má množstvo pomalých, technickejších úsekov, no 21 zákrut ponúkne napokon rôzne výzvy. Prihlásených je až 140 pretekárov, zväčša z Českej republiky.

Tibor Szabosi;c30i2634-16.jpg

Igor Drotár: "Ústecká 21 je historicky významné podujatie - čakajú nás ich 60. a 61. preteky. Aj keď som tu už v minulosti štartoval, netrúfnem si vôbe odhadnúť trať, ani konkurenciu. Veľmi sa však teším, pretože ma napriek bodovému deficitu v šampionáte baví tesnosť výsledkov, čo je stále veľmi motivujúci faktor. Spolu s Ústeckou 21 a poslednou Ostrou Lúkou nás čakajú štyri samostatné preteky a ide tak stále o 100 bodov. Verím, že sa nám bude dariť a potešíme nielen seba, ale aj divákov," dodáva Igor na záver.

Tibor Szabosi;c30i6955-9.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri