Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Roba Šútora a Subaru Rally Team Komárno čaká ďalší nový kopec

Wednesday, 22. 08. 2018 - 12:40, Public relations   

Roba Šútora a Subaru Rally Team Komárno čaká ďalší nový kopec

Tohtoročný kopcový nováčik, Subaru Rally Team Komárno a jeho jazdca Róberta Šútora čaká ďalšia novinka. Podujatie Ústecká21, ktoré je zaradené do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018.

 

Tibor Szabosi;c30i3820-11.jpg

Pekná, poriadne technická, ale v niektorých momentoch aj dostatočne rýchla trať o dĺžke 3650 metrov s 21 zákrutami a 209 metrovým prevýšením, privíta počas soboty a nedele (25. - 26.8.2018) trináste a štrnáste kolo Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu. Medzi takmer sto štyridsiatkou prihlásených pretekárov sa divákom v Ústí nad Orlicí predstaví aj jazdec slovenského Subaru Rally Team Komárno, Róbert Šútor so Škodou Octavia.

„Myslím si, že veľmi málo slovenských jazdcov na tejto trati niekedy v minulosti jazdilo, čím sa vlastne zmazáva moja nevýhoda, ktorú som mal doteraz na iných pretekoch. Aj z toho dôvodu sa na Ústeckú21 teším. Na aute po Jankovom vŕšku sme veľa práce nemali, pre istotu sme ho celé skontrolovali, tak iba dúfam, že všetko bude fungovať tak ako má a mne sa podarí dosiahnuť dobrý výsledok. Dúfam, že by som tým potešil manažérov Subaru Rally Teamu Komárno, ďalším dobrým umiestnením. Zároveň by som im rád poďakoval za dôveru, ktorú vo mňa vložili," povedal Róbert Šútor.

Tibor Szabosi;c30i4415-12.jpg

Preteky automobilov do vrchu, Ústecká21 štartuje v dňoch 25. - 26.8.2018 v Ústí nad Orlicí v Českej republike. Podujatie je zaradené do Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018 ako jeho trináste a štrnáste kolo.

Subaru Rally Team Komárn, M. Majláth

Poznámka: Tento materiál nie je autorským materiálom www.autosportfoto.sk, redakcia do neho nezasahovala a nezodpovedá preto za prípadné faktické a gramatické chyby. Text neprešiel jazykovou korektúrou.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri