Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Hubert Auriol opäť súťažne!

Wednesday, 24. 11. 2010 - 16:00, Michal Kostka   

Hubert Auriol opäť súťažne!

Tridsať rokov po svojom prvom dakarskom víťazstve, je jeho cieľom opäť Ružové jazero, bájne miesto kde sa všetko začalo. Príbeh ľudí a ich vášne, vášne pre šport a čierny kontinent. Účasť na Africa Eco Race 2011 je ideálnou príležitosťou na oslavu tridsiateho výročia prvého triumfu.

Sprievodcom mu pri tomto novom dobrodružstve bude dávny priateľ Jean-Paul Forthomme. Do súťaže odštartujú s vozidlom Predator X-18, ktoré perfektne spája výkon s cenou. Je to výkonná, ľahká a dobre ovládateľná buggy. Náklady na súťaženie sa pohybujú na rozumnej úrovni, tomuto konceptu patrí budúcnosť.

Hubert Auriol;

Hubert Auriol sa, ako pravý pretekár už nevie dočkať štartu. Jeho motivácia má však aj ďalší rozmer: „Štartujem, pretože si chcem túto výzvu užiť spolu s priateľom, s ktorým zdieľame rovnakú vášeň pre Afriku a rally. Rally mi v mojom profesionálnom živote dal mnoho, teraz však len s Jean-Paulom chceme dosiahnuť cieľ, tak blízky našim srdciam. Naša cesta do Dakaru bude zároveň významným príspevkom belgickej organizácii „La Chaîne de l'Espoir" (Reťaz nádeje). Vďaka tomu bude ortopedické centrum pre deti v Dakare zásobené ďalším potrebným vybavením."

Predator Motors Europe;

"Za pomoci ľudí okolo nás, hlavne vďaka podpore spoločnosti Vision IT Group, sme pripravení na štart. Vision IT Group veľmi citlivo vníma ľudskú stránku nášho projektu. Nová výzva a silná motivácia by nám mali pomôcť k úspechu."

Podrobnosti o projekte, na ktorom bude môcť participovať aj verejnosť budú zverejnené v decembri, pri príležitosti oficiálneho predstavenia tímu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri