Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Honda CR-Z je Auto roku 2010-2011 v Japonsku

Sunday, 14. 11. 2010 - 20:31, Ivan Václavík   

Honda CR-Z je Auto roku 2010-2011 v Japonsku

Hybridný automobil Honda CR-Z získal ocenenie Automobil roku 2010-2011 v Japonsku. Ako sme už písali, športový hybrid CR-Z využíva kombináciu benzínového 1,5-litrového motora i-VTEC a originálneho systému Honda Integrated Motor Assist™ (IMA®). Tým vzniká progresívny a dynamický celok, ponúkajúci agilné a dynamické jazdné vlastnosti s mimoriadne nízkou spotrebou paliva, dosahujúcou v kombinovanom režime len 5 litrov benzínu na 100 km.

Copyright manufacturer;032-cr-z-front-3-4.jpg

Takanobu Ito, prezident a generálny riaditeľ spoločnosti Honda Motor Company, k oceneniu na domácej pôde povedal: „Sme veľmi hrdí, že v silnej konkurencii ďalších nových modelov vybrali práve CR-Z. Toto ocenenie je dôkazom, že verejnosť prijala snahu spoločnosti Honda ponúknuť mimoriadnu ohľaduplnosť k životnému prostrediu."

Copyright manufacturer;039-cr-z-rear-3-4.jpg

Za 31 rokov existencie ankety Automobil roku v Japonsku získala značka Honda toto ocenenie 11x, čím predbehla všetkých ostatných výrobcov. Vlani, keď organizátori oslávili 30. výročie tejto ankety, udelili zvláštnu cenu Najlepší automobil 3. dekády modelu Honda Fit (v Európe Jazz) z roku 2001.

honda-jazz-hybrid-rearg.jpg

Od roku 2000 uspela Honda v tejto ankete celkom šesťkrát. Tento výsledok je dôkazom technologickej vyspelosti i vizionárskej koncepcie a dizajnu výrobkov značky Honda.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri