Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Hamilton má novú maďarskú frajerku

Tuesday, 21. 06. 2016 - 08:02, Ľuboš Kašický   

Hamilton má novú maďarskú frajerku

Po rozchode s Nicole Scherzinger je to už tretia kráska za osemnásť mesiacov.

Dvojica si padla do oka na filmovom festivale v Cannes, kde Lewis Hamilton a Barbara Palvin boli ambasádormi značky L'Oreal. Podľa britskej tlače medzi nimi okamžite zahorel plameň a už všade chodili spolu.

ham-ma-madarku.jpg

Barbara chodila predtým s nezbedným hudobníkom Justion Bieberom a v prípade Lewisa je to už tretia baba, ktorú má od rozchodu s Nicole Scherzinger pred necelými dvoma rokmi. Najprv to bola herečka Kendall Jenner a následne speváčka Rihanna. Ako dlho im to vydrží s maďarskou hviezdolovkou?

ham-keedal.jpg

Hamilton sa s Barbarou neskrýval už ani na GP Monaka a naposledy boli spolu na módnej prehliadke v Paríži. Blízke zdroje tvrdia, že ich vzťah už možno označiť za blízky vzťah.

ham-rihanna.jpg

V Monte Carle a Montreale nový vzťah Hamiltonovi pomohol. V Baku však labilný Angličan zlyhal a ktovie, či toto nie je barometrom jeho vzťahov. Napokon veď z čias Scherzingerovej si pamätáme dosť.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri