Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Gonda sa chystá na posledný pretek sezóny

Thursday, 06. 10. 2011 - 19:41, Daniel Mandzi   

Gonda sa chystá na posledný pretek sezóny

Eurocup Formula Renault 2.0 má cez víkend na programe posledné podujatie sezóny World Series by Renault 2011 (WSR) na okruhu Circuit de Catalunya. V Španielsku uzavrie svoju prvú kompletnú sezónu v WSR slovenský mladík Richard Gonda (17) za volantom monopostu Renault 2.0 českej stajne Křenek Motorsport.

Team;pt1b0085.jpg

Na rozdiel od minulého podujatia vo francúzskom Paul Ricard to pre Richarda nebude cesta do neznáma - okruh v Catalunyi si mohol vyskúšať počas jarných oficiálnych testov. Trať teda pozná a ešte pred kvalifikáciou plánuje vylepšenie svojho doteraz najlepšieho času. „Vo Francúzsku nás hnevala technika, mali sme problémy s elektronikou. Dúfam, že tento víkend bude všetko v poriadku a kvalitne si zapretekám," praje si jazdec z Banskej Bystrice. „Okruh je veľmi technický, uvidíme, ako sa nám bude dariť a ako bude priať počasie," dodal Gonda pred odchodom do Španielska.

Copyright free;gonda-21-1.jpg

V Catalunyi sa definitívne rozhodne o celkovom víťazovi seriálu WSR Eurocup Formula Renault 2.0. S najväčšou pravdepodobnosťou sa ním stane Robin Frijns, ktorý má dostatočný bodový náskok pred Carlosom Sainzom jr.

Team;gonda-10.jpg

Oficiálny program tradične začne dvoma piatkovými tréningami, v sobotu i v nedeľu sa ide najprv kvalifikácia a po nej pretek. V nedeľu večer bude sezóna WSR 2011 oficiálne ukončená slávnostným vyhlásením víťazov všetkých kategórií v barcelonskom Palau Nacional.

Tomáš Svoboda

Copyright free;gonda-22-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri