Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Ford ozdobí salón štvorlístkom

Tuesday, 22. 02. 2011 - 09:41, Ivan Václavík   

Ford ozdobí salón štvorlístkom

Výstavný stánok spoločnosti Ford budú na 81. ženevskom autosalóne zdobiť štyri nové prírastky do rodiny pripravovaných produktov a tiež technológie od spoločnosti Ford.

 

ford-2011transcon-elec-07g.jpg

V premiére uvidia návštevníci úplne nový Ford Ranger Wildtrak. Na celom svete ho začnú predávať v priebehu roku 2011.

ford-ranger-03g.jpg

Európska premiéra konceptu kompaktného SUV s názvom Ford Vertrek naznačí dizajnové smerovanie modelu Kuga budúcej generácie.

fordvertrekconcept-11g.jpg

V európskej premiére sa predstaví aj Focus Electric, prvé čisto elektrické vozidlo značky Ford. Bude to prvý čisto elektricky poháňaný osobný automobil značky Ford, ktorý už verejnosti predstavili v januári na autosalóne North American International Auto Show.

ford-focuselectric-08g.jpg

Tu sa však zoznam noviniek nekončí. Ford plánuje predstaviť v európskej premiére aj C-MAX Energi, predsériovú verziu plug-in hybridu, ktorý sa prvýkrát objavil na severoamerickom medzinárodnom autosalóne v Detroite.

fordc-maxenergi-05g.jpg

Spoločnosť Ford ho uvedie na európsky trh na prelome rokov 2012 - 2013, vyrábať ho budú v španielskej Valencii. Ozdobou stánku spoločnosti Ford bude určite Fiesta RS WRC.

ford-ka24655g.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri