Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Filip Sládečka víťazstvom potvrdil šprintový titul

Tuesday, 28. 09. 2010 - 20:36, Miroslav Majláth   

Filip Sládečka víťazstvom potvrdil šprintový titul

Už pred predposlednými pretekmi tohtoročnej sezóny, ktoré sa konali pod názvom Jesenní cena Masarykova okruhu mal Filip Sládečka zaistený tohtoročný majstrovský titul v rámci Divízie D4 nad dva litre. Svoju pozíciu však ešte vylepšil víťazstvom v rámci nedeľného šprintu.

Tibor Szabosi;t2c8882asf.jpg

Filip v rámci pretekárskeho víkendu najskôr nastúpil v spolupráci so Štefanom Rosinom a Rudom Machánkom vo vozidle Porsche 911 GT3 RSR. V rámci prvej hodiny trojhodinových pretekov sa Porsche Machánkovho tímu držalo na tretej pozícii celkového poradia, následne však muselo zastaviť v boxoch a následné odstraňovanie drobnej technickej poruchy trvajúce približne dve minúty ho odsunulo do pozadia. Navyše sa pridal aj problém s vrtkavým počasím a s tým spojenou voľbou správnych pneumatík.

Tibor Szabosi;co8c5680asf.jpg

Napriek tomu sa perfektnou jazdou podarilo už spomínanej trojici dotiahnuť Porsche v cieli na piate miesto v celkovom poradí .

Tibor Szabosi;co8c1324.jpg

V nedeľu pokračovali preteky šprintom. Tu štartoval Filip s osvedčeným Audi A4 DTM, s ktorým si už predčasne doprial majstrovský titul. Filip štartoval z druhej pozície na štarte, napriek tomu výborným štartom potvrdil vynikajúcu formu a ihneď po štarte sa zaradil do čela šprintového vláčiku Divízie D4 nad dva litre. V nadchádzajúcich kolách svojim súperom „nakladal" v priemere šesť sekúnd. Cieľovou čiarou nakoniec preletel s viac ako štyridsať sekundovým náskokom pred najbližším prenasledovateľom.

Tibor Szabosi;t2c8890asf.jpg

Samozrejme so svojim výkonom bol Filip nadmieru spokojný : „Super, počas pretekov pršalo a aj keď mám vodu na trati rád, netušil som že rozdiel v cieli bude taký veľký. Som veľmi spokojný."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri