Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Elisabete Jacinto v Maroku znovu bronzová

Monday, 22. 10. 2012 - 15:56, Michal Kostka   

Elisabete Jacinto v Maroku znovu bronzová

Elisabete Jacinto, jazdkyňa tímu Oleoban / MAN Portugal dosiahla na medzinárodnej scéne ďalší skvelý výsledok, na OiLibya Rallye du Maroc obhájila vlaňajší bronz.

V záverečnej šiestej etape marockej rally skončil modrý MAN na treťom mieste, čím potvrdil zisk rovnakej pozície aj v celkovom poradí. Po vynikajúcom vstupe do súťaže klesol portugalský tím v druhej etape na piatu priečku, od štvrtého dňa však opäť figuroval na stupňoch víťazov a túto pozíciu si udržal až do cieľa. Na štvrtého Claudia Bellinu mali k dobru viac než dve a pol hodiny.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

V Maroku Elisabete Jacinto dokázala, že keď sa pre niečo rozhodne, ide vytrvalo za svojím cieľom. V tomto prípade bolo métou umiestnenie sa stupni víťazov. „Som hrdá že sme úspešne dokončili ďalšiu súťaž. Naviac sme náš MAN dostali na tretie miesto, pred špeciály našich súperov. Hoci v kategórii kamiónov sme na lepšie umiestnenie pomýšľať nemohli, trochu ma mrzí že sme sa nedostali do prvej desiatky spoločného hodnotenia s autami. To by sme však museli byť o čosi rýchlejší v piesku," prezradila Elisabete Jacinto v cieli.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

 Portugalská jazdkyňa tiež zhodnotila priebeh súťaže a kvalitu súperov. „Všetko šlo našťastie hladko, sme šťastní. Náš dobrý výsledok sme dosiahli v prvom rade vďaka excelentnej práci celého tímu. Naša asistencia si poradila so všetkými problémami ktoré sa počas súťaže vyskytli. José Marques mal síce z navigácie obavy, odviedol však skvelú prácu. To isté platí aj o Marcovi Cochinhovi, ktorý udržiaval kamión vo forme. Domov mierime s ohromným zoznamom úloh, ktoré treba spraviť do štartu Africa Eco Race 2013. Aj táto rally by mala mať vysokú úroveň a my chceme byť pripravení čo najlepšie," konštatovala Elisabete.

Elisabete Jacinto / www.aifa.pt;

Konečné poradie:
1. Gérard de Rooy, Rom Colsoul, Darek Rodewald   (IVECO)  19:44:01
2. Miki Biasion, Bart de Gooyert, Giorgio Albiero   (IVECO)   20:37:45
3. Elisabete Jacinto, Jose Marques, Marco Cochinho   (MAN)   24:21:01
4. Claudio Bellina, Alberto Pezzolta, Giulio Minelli   (Ginaf)   27:03:10
5. Eimbert Timmermans, Bart Gloudemans, Eric Verhagen   (DAF)   28:46:06


 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri