Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Elisabete Jacinto túži po víťazstve

Thursday, 16. 12. 2010 - 22:02, Michal Kostka   

Elisabete Jacinto túži po víťazstve

Tretieho ročníka súťaže Africa Eco Race, ktorá štartuje 28. decembra z francúzskeho Château de Lastours a končí 9. januára v senegalskom Dakare, sa zúčastní aj tím Oleoban / MAN Portugal. Do rally vedúcou Marokom, Mauretániou a Senegalom, vstúpi ako jeden z favoritov modrý kamión s Elisabete Jacinto za volantom.

Elisabete Jacinto;

„Tento rok bol naozaj skvelý. Podarilo sa nám prekonať detské choroby nášho MANu, ktorý teraz funguje omnoho lepšie. Vďaka tomu sme úspešne zvládli vystúpenia v Maroku a Tunisku," konštatovala Elisabete Jacinto. „Teraz sa chystáme na Africa Eco Race, na súťaž ktorá je skutočným africkým maratónom. Uvedomujem si, že budeme čeliť mnohým ťažkostiam, nielen čo sa terénu týka. Proti nám sa postavia súperi, ktorí budú tiež bojovať o víťazstvo. Mierime do prvej trojky, naším cieľom je víťazstvo a pozícia v prvej desiatke celkového hodnotenia."

Elisabete Jacinto;

Na Africa Eco Race 2011 sa Elisabete Jacinto predstaví s novým navigátorom. Jose Marques má bohaté skúsenosti z Afriky a na konte zopár štartov na Dakare. Tretím členom posádky bude už tradične mechanik Marco Cochinho. S podporou nemeckého výrobcu sa tak do Afriky vydá čisto portugalský tím.

Zdroj: www.elisabetejacinto.com



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri