Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Mini All4 Racing má za sebou testy vo Francúzsku

Thursday, 16. 12. 2010 - 14:59, Michal Kostka   

Mini All4 Racing má za sebou testy vo Francúzsku

Vo francúzskom Le Creusot, v burgundskom regióne, sa v dňoch 13. a 14. decembra uskutočnili dvojdňové testy nového Mini All4 Racing. Počas nich vozidlo bez problémov absolvovalo približne 300 kilometrov. O testovanie sa postarali Guerlain Chicherit a Michel Périn, dvojica ktorá sa do nového špeciálu posadí na nadchádzajúcom Dakare.

X-Raid Team;

„Po krátkom predstavení sa minulý týždeň v Trebure, som sa nevedel dočkať prvého poriadneho testu nášho auta," nadchýnal sa piaty jazdec tohtoročného Dakaru, člen tímu Monster Energy X-Raid Guerlain Chicherit. „Auto sa skvele ovláda, motor reaguje výborne a vďaka zlepšeniu ťažiska sa vozidlo lepšie správa pri skokoch. Výhľad z kokpitu je oveľa lepší ako sme pri stavbe predpokladali. V porovnaní s BMW X3 CC nie je naše MINI o nič horšie."

X-Raid Team;

S výsledkami prvých testov bol spokojný aj manažér tímu Sven Quandt. „Všetko prebehlo v poriadku, som veľmi šťastný že sa nám v tak krátkom čase podarilo pripraviť auto na Dakar. Najazdili sme asi 300 kilometrov. Celý tím sa už teší sa svetovú premiéru MINI All4 Racing na Dakare 2011."

X-Raid Team;

Prvé offroadové MINI All4 Racing sa budúci týždeň letecky vydá na cestu do Južnej Ameriky, kde ho v januári v súťažnom debute predstavia Guerlain Chicherit a Michel Périn. Guerlain Chicherit je členom tímu X-Raid od roku 2006. Štvornásobný svetový šampión v extrémnom lyžovaní (1999, 2002, 2006, 2007) sa v roku 2009 stal víťazom Svetového pohára FIA, pre tím X-Raid to bol tretí zisk tejto trofeje. Navigátorom v posádke MINI All4 Racing je Michel Périn, jeden z najskúsenejších spolujazdcov v cross country a trojnásobný dakarský víťaz po boku Pierra Lartiguea (1994, 1995, 1996).

Zdroj: X-Raid Team

 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri