Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Eddy Chevalier sa pomaly zotavuje

Monday, 04. 07. 2011 - 11:00, Katarína Ďurecová   

Eddy Chevalier sa pomaly zotavuje

Spolujazdec Petera van Mersteijna Jr., ktorý tento rok preteká vo WRC s Citroenom DS3 WRC, Eddy Chevalier sa po havárii tejto posádky na Rally Acropolis pomaly zotavuje. Podľa prvých informácií nemalo ísť o vážne zranenie, neskôr sa ukázalo, že všetko je vážnejšie ako sa pôvodne predpokladalo a očakávala sa rekonvalescencia, ktorá by trvala zhruba rok, teraz sa však hovorí iba o tom, že nie je isté, kedy sa Eddy Chevalier vráti na sedadlo spolujazdca.

„Eddy Chevalier spravil svoje prvé poriadne kroky po havárii počas fyzioterapie v nemocnici v meste Tienen v Belgicku", hovorí správa na oficiálnych stránkach tímu Van Merksteijn Motorsport. Do tejto belgickej nemocnice bol Chevalier prevezený takmer ihneď po prvých vyšetreniach v Grécku. „Iba tri dni po operácii jeho stavca už vstal z postele a spravil pár prvých krokov. Množstvo krokov bude deň čo deň pribúdať a on bude pokračovať vo fyzioterapii, čo je pri zraneniach takéhoto charakteru normálny postup", píše sa ďalej na stránkach tímu Van Merksteijn Motorsport. V týchto dňoch by už mal byť Eddy Chevalier z nemocnice prepustený do domáceho liečenia.

Radek Vojtěchovský;img-1187-1.jpg

Síce ešte nie je isté, kedy sa Chevalier vráti do rally špeciálu, už teraz je jasné, v Nemecku, čo je najbližšia rally, ktorú mala posádka Peter van Merksteijn Jr., Eddy Chevalier absolvovať, to určite nebude. Tam totiž na sedadlo spolujazdca van Mersteijna Jr. usadne Erwin Mombaerts, čo je obvyklý spolujazdec Petera van Merksteijna Sr. Ten teda prepustí svojmu synovi svojho obvyklého navigátora, ktorý má s Rally Deutschalnd veľké skúsenosti a sám túto rally vynechá.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri