Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Wilson by chcel mať Quesnelove problémy..

Sunday, 03. 07. 2011 - 21:25, Katarína Ďurecová   

Wilson by chcel mať Quesnelove problémy..

Malcolm Wilson sa vyjadril, že by bol rád, keby i on vo Forde čelil rovnakým problémom s rivalitou jazdcov, akú teraz musí riešiť Olivier Quesnel v Citroene.

Wilson má s podobnou situáciou skúsenosti - pred jedenástimi rokmi na Rally Acropolis totiž žiadal Carlosa Sainza, aby spomalil a nechal vyhrať Colina McRaea, na ktorého mal v tej chvíli náskok 48 sekúnd. Sainz splnil tento príkaz priam v poslednom možnom momente, keď zastavil a nechal McRaea vyhrať až na poslednej RS.

Ford;20940.jpg

„Som starší a múdrejší, ako som bol vtedy a tú situáciu by som teraz riešil odlišne. Viem, že by som sa s takýmto problémom dokázal teraz vysporiadať. Rozumiem tomu, čo sa teraz deje v Citroene a ako veľmi náročné je sa s touto delikátnou situáciou vysporiadať. I tak by som sa ale rád ocitol v takej situácii znova. Užíval by som si to. Z môjho pohľadu sa v tomto prípade vždy jedná o príjemný problém, ktorý treba vyriešiť", komentuje Malcom Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri