Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Duval v Nemecku? Musí si zaplatiť!

Tuesday, 13. 07. 2010 - 13:44, Lukáš Raník   

Duval v Nemecku? Musí si zaplatiť!

V posledných dňoch kolovala stále viac po internete informácia ohľadom štartu Francoisa Duvala na Nemeckej rally. Táto belgická pomaly vyhasnutá rally hviezda mala štartovať vo farbách Fordu.

Zverejnená správa jemne šokovala rally svet najmä, preto, že samotný Francois zavesil svoju rally kariéru po nepresvedčivých minuloročných výkonoch na klinec, osudná sa mu stala banálna havária na minuloročnej rally Ypres, kde svoju Fábiu S2000 poslal mimo trať už v prvej zákrute.

ford.jpg

Napriek, tomu treba povedať, že na asfalte to tento belgický jazdec s autom kategórie WRC rozhodne vie a na nemeckej rally sa mu vždy darilo. Pripomeňme si boj o prvé miesto v roku 2007, kedy so staručkou Xsarou podľahol len Sebastianovi Loebovi. O rok neskôr to bola opäť bedňa, tentokrát tretie miesto s Focusom WRC.

Dnes však na zverejnené informácie reagoval aj tím Ford v podobe Christiana Loriauxa, technického šéfa M-sportu, ktorý jeho angažovanie do Fordu pre nemeckú rally dementoval.

ford1.jpg

„Francois nás kontaktoval so záujmom prenajať si Focus na nemeckú rally. Je to čisto len na obchodnej dohode. Auto máme k dispozícií, ak zoženie potrebný budget, tak sa v Nemecku predstaví, ale opakujem ešte raz, je to len obchodná dohoda, my sme ho nekontaktovali," povedal Christian Loriaux.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri