Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Anderssona možno opäť uvidíme v Stobarte

Tuesday, 13. 07. 2010 - 21:15, Katarína Ďurecová   

Anderssona možno opäť uvidíme v Stobarte

Malcolm Wilson tvrdí, že by neváhal dať PG Anderssonovi ďalšiu možnosť zviesť sa vo Forde Focuse tímu Stobart. Andersson predviedol pri svojej prvej rally s týmto autom výborný výkon, keď skončil siedmy a dosahoval stabilné rýchle časy porovnateľné s časmi Latvalu a Hirvonena.

„Jeho časy boli dobré. Keď vezmeme do úvahy, že naposledy sa asfaltovej rally zúčastnil už ani neviem kedy a to, že jazdil v staršom aute a nemal niektoré diely, ktoré mali v dispozícii Mikko Hirvonen a Jari-Matti Latvala, tak odviedol vynikajúcu prácu", chváli jeho výkon Malcolm Wilson.

Marián Bazala;ms-bulharsko-512.jpg

„Najviac som bol spokojný so sobotným popoludním, kedy bol PG naozaj blázko k časom Mikka a Jariho-Mattiho, strácal na nich len okolo 6-7 sekúnd. Jazdil rozumne, povedal mi, že vie, kde môže ešte získať nejaký čas - je veľmi dobré pre jazdca, keď vie, že môže ísť ešte rýchlejšie. Taktiež auto nijako nepoškodil, takže rozhodnutie poskytnúť mu auto bolo rozhodne správne", pokračuje ďalej Wilson.

Jozef Pisch;img_8646.jpg

Vzhľadom na to, že už dávnejšie bolo oznámené, že Henning Solberg absolvuje všetky asfaltové rally vo Forde Fiesta, otvára sa teda otázka, kto ho nahradí v Stobarte a Andersson by si tak po svojom výbornom výkone mohol zaistiť svoju účasť na ďalších rally. Malcolm Wilson k tomu poznamenal: „Ak nastane situácia, v ktorej bude možné spraviť to isté, tak to spravíme, ale v súčasnosti nie som v pozícii robiť rozhodnutia o ďalších rally. Všetko, čo môžem povedať je, že som veľmi spokojný s prácou, ktorú urobil."

Marián Bazala;ms-bulharsko-809.jpg

PG Andersson je za svoju príležitosť vďačný a taktiež je spokojný so svojim výkonom. K svojej budúcnosti sa nijako nevyjadril, ale je možné, že ho aspoň na jednej z troch nadchádzajúcich asfaltových rally sezóny uvidíme.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri