Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Domáci prológ opäť u susedov

Wednesday, 09. 03. 2011 - 13:14, Daniel Mandzi   

Domáci prológ opäť u susedov

Po piaty raz bude slovenská rely odomykať sezónu u našich južných susedov v Maďarsku, ktorá pozostáva zo sedmich podujatí. Dve z nich sa uskutočnia za hranicami našej krajiny. Prvú už začiatkom apríla keď 1. - 3. 4. je na programe Eger Rallye 2011. Podotýkame že táto dvojdňová súťaž sa bude do slovenského šampionátu zaratúvať každý deň samostatne.

Prológ sezóny sa teda nezadržateľne blíži a organizátori súťaže zaradenej do majstrovstiev Slovenska a Maďarska, Historik Rally Maďarska spoločnosť Laraco Motorsport z Vesprému v spolupráci s Autoklubom Košice nachystali trate v okolí Egeru. Len pred niekoľkými dňami boli schválene športové predpisy MNASZ a následne aj potrebné ustanovenia pre túto súťaž. Podobne ako vlani aj teraz boli oneskorene schválené a zverejnené predpisy pre sezónu 2011 maďarského šampionátu, čo spôsobilo posun v termíne zverejnenia zvlástnych ustanovení (3. 3.), a tým sa skrátil aj čas pre súťažiacich na prihlásenie sa na Eger Rally 2011. Uzávierka prihlášok pre tímy a jazdcov je už 11. marca do 24.00 h.

Tibor Szabosi;co8c9199.jpg

V tejto sezóne sa v rámci slovenského šampionátu po prvý raz bude hodnotiť aj súťaž tímov, do ktorej každý súťažiaci môže prihlásiť dve posádky.

Tibor Szabosi;co8c9917.jpg

Program tohoročnej súťaže v značnej miere kopíruje vlaňajší. V priebehu stredy a štvrtka posádky absolvujú obhliadku trate, na piatok je naplánované administratívne a technické preberanie. Piatkový večer už tradične bude patriť divácky veľmi obľúbenému slávnostnému štartu v centre mesta na námestí Dobó tér.

Tibor Szabosi;co8c8752.jpg

Dvojdňová súťaž Eger Rally 2011 je rozdelená do šiestich sekcií a dvoch etáp. Počas nich jazdci absolvujú 464,1 km dlhú trať, z ktorej rýchlostné skúšky tvoria 163,8 km.

Jozef Pisch;1t1u4018.jpg

Tlačove stredisko, Eger Rally 2011

Zvláštne ustanovenia

 

Prihláška - MSR - uzávierka 11.3.2011

Prihláška - MSR - súťaž teamov - uzávierka 11.3.2011 

 

Zoznam došlých prihlášok

Zoznam došlých prihlášok - súťaž teamov



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri